Orgonaliget

Rendezd be örömmel!

Orgonaliget

U_0_03


Emelet
0
Típus
Üzlethelység
Üzlethelység méret
22 m2
Terasz méret
0 m2
Erkély méret
0 m2
Teljes méret
22 m2
Szobák száma
1
Félszobák száma
2
Beálló
Van
Tároló
Van
Teljes ár
21 490 000 Ft
Leírás

Eladásra kínáljuk család és gyerekbarát, liftes Társasházban modern lakásunkat az Orgonaliget lakóparkban KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL, KEDVEZŐ FIZETÉSI ÜTEMEZÉSSEL!

Az épület az M3-as metró Újpest-Központ metrómegállójától 400 méterre helyezkedik el, a Budapest, IV. kerület, József Attila utca 94-100. szám alatt.

Az üzlet földszinti, északkeleti tájolású, utcára néző, 22 nm alapterületű.

Az üzlet megfelel a 2018-as szigorított hőtechnikai előírásoknak, burkolatai választhatóak, a klíma kiépítése előcsövezésre kerül és minden közműszolgáltató vonatkozásában egyedi mérőrákkal rendelkezik. A távfűtésnek köszönhetően rendkívül alacsony fűtésdíjjal számolhatunk. 

A lakásokhoz parkolóhelyek a -1 szinten elhelyezkedő teremgarázsban 20.000.- Ft./hó/db áron bérelhetőek.

A Horváth Cukrászda és az OTP Bank épülete közvetlen szomszédságunkban található. A metrómegálló, a 12-es és 14-es villamosok megállója gyalogosan mintegy 3 perc alatt érhetőek el. A közelben rendszeresen közlekedő buszjáratok szintén elősegítik a gyors és rugalmas közlekedést nappal és éjszaka is.

Az Orgonaliget Lakópark közvetlen közelében sok szolgáltatás megtalálható, mint például bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek (SPAR,  DM, Lidl, Reál, Fressnapf). A parkolás az épület alagsorában található bérelhető teremgarázs beálló helyeken, illetve az utcán lehetséges. 

Átadás: 2020. június

 

 

Kapcsolat


Kérdéseivel, vagy ajánlatkérés esetén keressen bennünket bizalommal az alábbi mezők kitöltésével, vagy a

06 70 456 0604 telefonszámunkon.

 

 

 

 

 

Tovább a Property Capital Invest Főoldalára